RO Study
👤
Neagra1
Neagra1
22-09-2015
Limba română
a fost răspuns
scrieti 4 caracteristici din din genul epic
Răspuns :
Teoosufletelult
Teoosufletelult
22-09-2015
Ele sunt :prezenta personajelor
prezenta naratorului
si prezenta modurilor de expunere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Un Numar Natural Pe Care Daca-l Impartim La 5,obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Scadem 80 Din El.
Care Este Sensul Expresiilor:a Trai Ca-n Sanul Lui Avram=munca De Sisif=turnul Lui Babel=patul Lui Procust=
In Enuntul : E Atat De Nostalgica , Incat Imi Comunica Si Mie Tristeti Nebanuite . Ce Functie Sinctactica Are Pronumele Reflexiv Subliniat .?
Am Si Eu Nevie De Urmatorul Fragment Tradus In Romana :) Multumesc ! After She Had Eaten A Few berries A Very Strange Thing Happened.While Dot Had Been Alone I
Cine ma ajută?Alegeţi Seria Ale Cărei Cuvinte Se Trag Din Limba Latină:a. Viaţă, Corp, Minte, Sănătateb. Casă, Masă, Preot, Pantofc. Castron, Furculiţă, Covor,
In Triunghiul ABC Masura Unghiului A De 90 Grade Construim AD Perpen Pe BC D Apartine Lui BC Daca ADD=10 Cm Si BD =4 Cm Aflati CDDaca AD=6 Cm Si AB=AC Aflati BC
Construieste Enunturi Din Care Sa Reiasa Sensurile Cuvintelor:PICIOR Si REPETORIU
Cum Se Numeste Jocul In Care Jucatorulisi Plaseaza Piesele In Punctele Marcate Pe Cele 3 Patrate Concentrice De Pe Tabla De Joc?
Un Numar Adunat Cu Jumatatea Lui 8 Este Cu 5 Mai Mic Decat Dublul Numarului Iniţial. Care Este Numarul?
(5/12+7/20-4/15):0,5=...