RO Study
👤
Eca234
Eca234
27-05-2024
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la ultima floare urgentt
Răspuns :
Costeanion
Costeanion
27-05-2024
Răspuns:
copil, clip, cip, pic, coli
Answer Link
Lunguaadina39
Lunguaadina39
27-05-2024
Răspuns:
copii,copil,loc
Sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginati-va Ca Povestiti Unui Prieten Un Film In Care Personajele Negative Sunt Insecte Uriase (S.F.) Minim 20 Randuri.Ma Jutati Va Rog? :)
Dintr-un Grup De 7 Barbati Si 6 Femei, Cinci Persoane Urmeaza A Fi Selectate Pt A Forma O Comisie, Astfel Incat Celputin 3 Barbati Sa Fie Inclusi. In Cate Felur
INTR-O LIVADA SUNT 990 POMI FRUCTIFERI,PERI SUNT DE 2ORI MAI PUTINI DECAT NUMARUL TOTAL AL POMILOR.CATI PRUNI SUNT DACA MERI SUNT CU 350 MAI MULTI DECAT PERI?
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Un Rezumat La Zahei Orbul?
Vreau Si Eu Propozitii Cu :predicatul Nominal A Fi +substantiv In Genitiv , A Insemna +vb (infinitiv)
Am Nevoie De Un Referat In Engleza Cu Titlul "is Christmas Just About Presents?"
Cine mă Poate Ajuta Şi Pe Mine Cu O idee La limba Română ,pentru o Compunere cu Tema GÂNDURI DE IARNĂ ?Vă rog Mult :o3
Vreau Si Eu Cel Putin Cinci Nume De Colinde In Engleza, Va Rog.
Bună . Îmi poate Spune Cineva cum Se Rezolvă Acest Exercţiu : 3√5 · 2√20 .Vreau rezolvarea completă Ca să-l Pot Înţelege.Mulţumesc:*
Cine mă Poate Ajuta Şi Pe Mine Cu O idee La limba Română ,pentru o Compunere cu Tema GÂNDURI DE IARNĂ ?Vă rog Mult :o3