RO Study
👤
Baiattalentat01
Baiattalentat01
27-05-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex 18/89 va rog ……..
Răspuns :
Serafimdanca
Serafimdanca
27-05-2024
Răspuns:
o axă se trasează orizontal și una vertical
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Salut!Am O Întrebare Despre Literele Ajutătoare E Și I,i Este Litera Ajutatoare Când Se Afla După C,g,ch,gh Și În Silaba Respectivă Se Afla O Vocala (o Sau U
Se Considera Punctele A(7,-7), M(4,-6) Si B(a,b) Unde A,b Apartine Z. a) Determinati Coordonatele Punctului B(a,b),stiind Ca Punctul M Este Mijlocul Segmentului
Delimitați Propozitiile Din Textul De Mai Jos. Transcrieți, Apoi, Textul În Spaţiul Rezervat. Îl Însoţesc Pe Tata La Vânătoare Păşim Cu Atenție Fără A Scoate Ni
Bună Ziua, În Atașament Se Află O Problemă De Matemtică Rezolvată. O Singură Nelămurire Aș Avea Vis A Vis De Aceasta: X= 2^99:{2^98(1+1)}. Am Folosit Culoarea R
Poate Cineva Sa Mă Ajute!!!Cu O Rezolvare, Sa Înțeleg Metoda ♥️
3 Răspunde În Scris La Următoarele Întrebări: A) Ce Ți-a Plăcut Cel Mai Mult Din Textul Citit? B) Ce Crezi Că A Făcut Boierul Păcălit? C) Ce Părere Ai Despre Fa
4 Pe Baza Următoarelor Întrebări, Redactează Povestirea Pe Scurt A Textului: Când Și Unde Are Loc Întâmplarea?; Care Sunt Personajele Participante?; Ce Voia Să
Dau Coroană Sa Fie Corect
3. A) Pentru A Înmulţi Două Puteri Cu Aceeaşi Bază Adică Am . A" = B) Pentru A Împărţi Două Puteri Cu Aceeaşi Bază Adică Am : Ah = C) Pentru A Ridica O Putere L
Rezultatul Calculului: A) (723 - 209) . 17 -3. (124 - 78) Este B) 3. (50 + 10. (13. 15 - 11.13)] Este.