Răspuns :
Răspuns:
s-ar putea că în vacanță cu familia la mare,dar nu știu când.
Ei nu mi-au spus nimic. eu o un prieten ne jucam eu dar coarda iar el mă filmează. se pare că mergem în vacanță de vară la mare.
vacanta plăcută!
Răspuns:
Salut
Explicație:
26.05.2024
În Vacanță
Anul acesta, am hotărât să sar în vacanţă cu familia mea. De îndată ce am ajuns la mare, copiii au început să sară de bucurie. Valurile parcă și ele se bucurau, lovind malul cu putere.
În fiecare dimineață, ne trezeam devreme ca să prindem răsăritul. Tatăl meu se trezea primul și mereu spunea: "Ar fi bine să sar din pat și să văd soarele cum răsare." De multe ori, m-am gândit că și noi, oamenii, s-ar putea să ne încărcăm cu energie, exact ca soarele.
Plaja era plină de activități. Copiii nu oboseau niciodată; săreau de pe trambulină în apă, alergau pe nisip și construiau castele. Între timp, eu și mama stăteam la umbră și discutam despre locurile pe care le-am putea vizita. S-ar fi putut spune că ne bucuram de fiecare moment de liniște.
Seara, după o zi plină, mergeam la promenadă. Restaurantele și magazinele de suveniruri s-ar fi putut observa de la distanță, datorită luminilor colorate. Alegeam un loc unde să cinăm, și mereu era greu să decidem între preparatele delicioase.
Ultima zi de vacanță a fost cea mai frumoasă. Am decis să facem un picnic pe plajă. Soarele apunea și culorile cerului erau spectaculoase. În timp ce pregăteam mâncarea, fratele meu a strigat: "Să sar în apă pentru ultima dată!" Toți am râs și am realizat cât de multe amintiri frumoase am creat împreună.
Când ne-am întors acasă, toți eram de acord că a fost cea mai frumoasă vacanță. De acum înainte, s-ar putea să ne gândim mai des la cum să facem să avem astfel de momente minunate. Am promis să păstrăm aceste amintiri vii și să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună.