RO Study
👤
Adisi
Adisi
21-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Descrieti portretul fizic si moral al mamei tale
Răspuns :
Lovergirl2
Lovergirl2
21-09-2015
Portretul fizic: Mama mea are ochi caprui,are inaltimea de 1,75, este blonda.
Portretul moral:Este harnica,sincera,iubitoare,desteapta,darnica. Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Subiectele Din Enunturi Următoare Și Precizati Prin Ce Sunt Exprimate :Copilul Se Joaca .Dragi Mie-erau Tata Și Mama ,frați Și Surorile Și Băieți
Intr-o Clasa De Elevi Sunt 11 Fete Si 18 Baieti.Se Aleg La Intamplare 5 Elevi .Calculati Probabilitatea Ca Printre Elevi Alesi Sa Fie Exact 3 Baieti.
Va Rog ! Dau Coroana Ex 10 Si 6
Exercițiul 2...am Nevoie Repedeee
Cea Mai Mare Soluție A Ecuației X La A Doua Plus 16x Plus 63 =0 Este Egal Cu . AJUTATIMA
Se Dă Un Număr Natural N. Afișați În Ordine Crescătoare Primele N Numere Naturale Pare Nenule. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul N. Dat
Corectează Greșelile Si Realizează Bilanțul Atomilor:CaO+H2Cl2^=CuCl2+HO
Pretul De Vanzare Al Unui Produs Se Obtine Prin Adaugare La Pretul De Fabricatie A Unui TVA De 9%,adica 8,1 Lei.Aflati Pretul De Vanzare Al Produsului.
Rezolvati Urmatoarele Ecuatii: b) 2(3x+4)-5(2x-3)+7=7(x-1)+4 c) 2(3x-4)+5(6x-7)-7x=16(x+15)-10 d) 3(6x-5)-2(4x+13)+5=5(-x+4)-26 Va Rog Dau Coroana
Diferenta Dintre Cifra Unităților De Mii Si Cifra Corespunzatoare Ordinului 1 Din Numărul 148 975 Este :a) 7 B ) 3 C ) 13 D ) 9 Va Rog !!!!!!!