RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-09-2015
Matematică
a fost răspuns
desfasurarea expresiei ( 3-2x)la a 2
Răspuns :
Inocentiu5556
Inocentiu5556
21-09-2015
Formule generale: (a+b)² = a² + 2ab + b² si (a-b)² = a² -2ab + b²
Atunci (3-2x)² = 3² - 2*3*2x + (2x)² = 9-12x+4x²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Consecințele Economice Ale Celui De Al Doilea Război Mondial ?
Care Capitală A Dacilor A Fost Formată Dintr-o Așezare Civilă, Lăcașe Sfinte Și Cetate? *
Alcătuiește Propoziții În Care Predicatul Să Fie Exprimat Prin Cuvântul Cer Sensul Opus Al Cuvântului A Pierde Verbal La Persoana Întâi Număr Plural Timp Trecut
Menționați Un Basm Din Cultura Altor Popoare Și Personajele Pozitive , Negative Și Cine A Scris Basmul. Ajutați-mă Va Rog Repede !!! Cel Mai Bun Răspuns Primeș
Cum Se Rezolva? Care Este Logica Prin Care Imi Dau Seama? Dupa Ce Criterii Vad Daca Reactioneaza?
Tema Asta Peopleeee
Fosforul Arde In Vapori De Acizi Formand Acid Fosforic:ecuatia Reactiei Chimice Care Are Loc Este: Vezi In Poza.1 Scrieti Ecuatiile Proceselor De Oxidare Si De
Cine Știe Chimie Va Rog Frumos Ajutați-mă!!!Dau Inima +5stele+abonare +coronița! Ps. Apăsați Pe Poză! Vreau Să Fie Corect Și Complet! Mulțumesc Mult De Tot
Scoateți Din Text Verbele Și Precizați Timpul , Modul Și Forma Lor De Infinitiv . VĂ ROG , AJUTATI-MĂ....
(10 Puncte)C. Melcul Se Deplasează Pe Plantă Pentru A-şi Căuta Hrana.1. Ce Se Va Întâmpla Cu Planta Dacă Melcul Va Rupepărţi Din Tulpină? Ce Funcţii Ale Acestei