RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-09-2015
Limba română
a fost răspuns
explica sensul cuvintului rapciune
Răspuns :
MarryMarya
MarryMarya
21-09-2015
rapciune= numele popular al lunii septembrie
Answer Link
Candimiha
Candimiha
21-09-2015
numele popular al lunii septembrie
luna secerisului si culesul viilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna !Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine La Engleza..vreau Doar Sa-mi Traduceti Urmatoarele Propozitii In Engleza.1.Am Fost La Biserica Cu Prietenii Mei.2.Am Fost
Identificati O Problema Cu Care Se Confrunta Societatea Si Care Necesita Adoptarea Unei Legi. Incearca Sa Elaborezi Si Apoi Sa Adopti O Astfel De Lege.
Baiatul Loveste Oglinda Cu Pumnul schimba Locul Cuvintelor Astfel Inc
Daca 1,25=a/b ,unde A,b Sunt Numere Relativ Prime,atunci A · B=...(Ajutati-ma Va Rog Si Scrieti Detaliat)
Sisteme De Ecuatii : Verificati Daca Perechea (2;-3) De Numere Reale Este Solutie A Sistemului De Ecuatii: 2x -5y=193x+4y=-6
Care Este Semnificatia Primei Strofe Din Poezia " Pe Inserate" , De Octavian G. ?
Calculeaza Rezistenta Echivalenta A Gruparii Serie Formate Din Doi Rezistoare Identice ,avand Fiecare Rezistenta R=100 Ce Constatati? Care Este Valoarea Reziste
Fie Triunghiul Isoscel ABC , De Baza [BC] Si [AD] Mediana.Aratati Ca AD _l_ BC . MULTUMESC SPER SA MA AJUTATI !!
O sarma De L De 57 M. A Fost Taiata In 3 Parti prima Parte A Fost Taaiata dee 9 M.,iar A Doua 12 Cu Mai Mare Decat Prima. Cati M. Are A Treia Bucata?
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog Frumos Realizati O Compunere , Ilustrand Un P