RO Study
👤
Gabrytudor
Gabrytudor
14-05-2024
Limba română
a fost răspuns
Morala fabulei lebăda și bucătarul ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ionel Il Intreba Pe Bunic Ce Lungime Are Curtea Care Are Forma De Dreptunghi.Bunicul Ii Raspunse:"Perimetrul Curtii Este De 60 M,iar Lungimea Este Cu 8 M Mai Ma
Compune O Problemă Dupa Urmatoarele Date Cantitate Avuta 90 Kl..cantitate Adaugata 100dal Si Cantitate Folosită 50kl
Rezolvati In Multimea R Ecuatia : ([tex] \frac{4}{9} [/tex] ) La Puterea 4x-5 = ([tex] \frac{27}{8} [/tex] ) La Puterea - 18
In Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului ABC=86 BE Este Bisectoarea Unghiului ABC, E Apartine AC, EF Paralel Cu BC, F Apartine AB Si FE=18 Cm. Aflați: A) Lung
Vă Rog Frumos, Cine Ştie Să Mă Ajute?
Alcatuiti Enunturi Cu Fiecare Pereche De Cuvinte Cu Inteles Opus Pe Care O Descoperiti: Sireata ,rautate,mila,vrajmas,prieten,sincera.
Van Rog Spunetimi O Compunere De 15-20 Randuri Intitulata ,,Lumea Povestilor" In Care Sa Am Ca Personaje Adjectivul, Pronumele, Numeralul Si Substantivul.Multum
Alcătuiește O Compunere De 150-250 Cuvinte În Care Să Povestești O Intamplare(reala Sau Imaginara), Petrecuta Într-o Tabără Multinațională. Va Roggg Am Mare Nev
10 Orase Din Antartica
6r Domnia Lui Traian