RO Study
👤
Barzumaria512
Barzumaria512
13-05-2024
Matematică
a fost răspuns
90:8×6+8:2 dau coroana
Răspuns :
M95816167
M95816167
13-05-2024
sper sa mi intelegi scrisul
succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Toate Numerele De Forma 4xy6 Divizibile Cu 36. Vreauvsa Scrieti Corect Ca Sa Inteleg.
INAINTE DE A SE VARSA IN MAREA NEAGRA , FLUVIUL DUNAREA SE DESPARTE IN 3 BRATE CARE CUPRIND INTRE ELE CEL MAI TANAR PAMANT ROMANESC , DELTA DUNARII ,NUMITA SI "
Calculati: [tex]( \sqrt{\frac{2}{3}} + \sqrt{\frac{3}{2}}+ \sqrt{\frac{1}{6}}): \sqrt{6}.[/tex]
AS Dorii .......Ce Sentimente Trebuie Sa Fi Incercat Lizuca , Vazand Ca Sa Ratacit.... VA ROG FRUMOS
Scrie Cazul Si Functia Sintactica A Urmatoarrlor Pronume: - L- (timpul Pe Care L-ai Petrecut) - Meu ( Pe Care L-am Petrecut Cu Trandafirul Meu) -ta ( Esti Raspu
Ce Se Povesteste In Episodul 2 Din Popa Tanda De Ioan Slavici, Va Rog Ajutati-ma :*
In Triunghiul ABC Consideram D E (AB)si Construim DE//BC,EIn Triunghiul ABC Consideram D E (AB)si Construim DE//BC,E E(AC).a).Daca AD=3cm,AB=9cm Si Si AE=cm ,af
Povestiti Intr-o Compunere De 10 15 Randuri O Intamplare Pe Care O Considerati Definitoare Pentru Cuvantul Prietenie.
Daca Proprietarul Doreste Sa Puna Gresie Pe Balconul Care Are Suprafata De 12,08 M Patrati Si O Bucata De Gresie Are Dimensiunea De 20 Cm Pe 30 Cm M Afla De C
Gaseste Valorile Lui A,b,c Daca: A X B =40,b X C=10,c X A X B=80