RO Study
👤
Dobremirunaalessia
Dobremirunaalessia
13-05-2024
Matematică
a fost răspuns
Urgent , va rog frumos !
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Consideră Următorul Algoritm: Citește N Daca N=0 Atunci Scrie 1 Altfel Daca N Mod 2=1 Atunci Scrie 2 Altfel............ Scrie 3 Sfârșit Daca...... Sfârșit Da
12. Je Présente Mes Amis : Lucas Yves Céline Belgique/Bruxelles France/Lyon Canada/ Montréal Modèle: Il S'appelle Lucas. Il Est Belge. Il Habite En Belgique, À
Cu Ce Se Pot Încălzi Omeni Intri Zi Friguroasă.
De Extras Din Poezia: Ce Te Legi In Codrule 7 Cuvinte Și Introdu Într-un Text.
5. Un Cuboid Are Lungimea De 2 Ori Mai Mare Decât Fiecare Dintre Celelalte Două Dimensiuni. Aflați Produsul Lun- Gimilor Muchiilor Cuboidului, Ştiind Că Suma Ce
Compara Marimea Provinciei Romane Dacia Cu Marimea Imperiului Roman.Scire Observatia Intr O Singura Fraza
Scrie Un Dialog Între Mitu Și Baruțu. Va Rog.
Pretul Unui Obiect Este 500 De Lei. Dupa O Ieftinire Cu 12%din Pretul Obiectului Urmata De O Ieftinire Cu P% Din Noul Pret,obiectul Costa 330 De Lei. A)Arata Ca
6. Alcătuiește Un Enunţ Asertiv În Care Substantivul „circ,, Să Aibă Funcția Sintactică De Circumstanțial De Loc.
3. Perimetrul Unui Trapez Isoscel Este De 48 Cm. Dacă Am Mări Cu 2 Cm Laturile Neparalele Şi Am Mări Cu 4 Cm Baza Mică, Atunci Am Obţine Un Patrulater Cu Toate