RO Study
👤
Drezaliua060
Drezaliua060
13-05-2024
Limba română
a fost răspuns
sǎ cheltuiască - va găsi sens opus
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
13-05-2024
Răspuns:
sa stanga,sa adune,sa economiseasca
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Valoarea Fiecărei Litere Stiind Ca A ×b =90 B=c×3 C= D :10 D-e=250 E:10=5
Suma A Doua Nr.este 77.Dupa Ce Scad Din Fiecare Acelasi Nr., Obtin Nr.13 Si 24.Calculati Nr Initiale.
Demonsrrati Ca Poezia Mai Badita Este Opera LiteraraAjutatima Va Rog!!!Am Nevoie Urgent
Va Rog Cine Îmi Explica Și Mie Teorema Celor Trei Prepediculare ? Help ... Nu Vreau Def ... Nu Prea O Înțeleg ... Știu Ca Trebuie Sa Avem O Dreapta Perpendicula
Calculati Raportul Atomic, Raportul De Masa Si Compozitia Procentuala Pentru : CO3 ; Zn (NO3) 2
Explica Intrun Text Argumentativ De 10-15 Rinduri Importanta Semnelor Pe O Harta Va Rog Urgent!
Mădălina Are A Treia Parte Din Vărsta Bunicii Și Jumătate Din Vărsta Mamei.Bunica Este Mai Mare Cu 44 De Ani Decăt Mădălina.Află Vărstele Celor Trei Persoane.
4 Propozitii Cu Litera H Mic
Se Dau Elementele Z=12 Și Z=9 Se Cer Configurațiile Electronice B. Locul În Sistemul Periodic Caracterul Electro Chimic Și Chimic
Suma A Trei Termeni Este Cel Mai Mare Numar Scris Cu Trei Cifre Diferite. Scazand Acelasi Numar Din Fiecare Termen , Se Obtin Urmatoarele Nr :120,130 Si 137 .