RO Study
👤
Nedelcumihaela
Nedelcumihaela
21-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Sensuri diferite pentru lac ?
Răspuns :
Motanudeea
Motanudeea
21-09-2015
1. Acel lac nu este foarte departe de cabană. 2. Era lac de sudoare. 3. I-am cumpărat mamei un lac roșu de unghii. 4. Am dat usa cu lac incolor.
Answer Link
Vali1233
Vali1233
21-09-2015
În lac e o rață Eu îmi dau cu lac pe unchi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Știind Că Raportul Nnr Nenule A Si B Este 5 Pe 2, Aratati Ca 4a la 2 +25b La 2 ==20ab.Rezolvati Problema Prin Două Metode.
Gasiti Toate Numerele Pare De Doua Cifre Cel Mult Egale Cu 30 ,dar Mai Mari Decat Succesorul Lui 17
Buna Am O Tema La Tehnologica Despre Drumul Lemnului Pana Sa Ajunga Mobila .Imi Trebuie Un Referat De O Pagina . MERSI :)
Lungimea Diagonalei Ac A Patratului Abcd Care Are Ab=3cm Este Egala Cu...cm
Va Rog Am Nevoie De O Compunere In Care Sa Descriu Cantaretu/cantareata Mea Preferata .Compunerea Trebuie Sa Aiba 15-20 De Randuri .Doua Caracteristici Ale Pers
Clasa A V-a , Matematica: O Gospodina Cumpara De La Piata 1,7 Kg De Ardei, 2,750 Kg De Cartofi, 1,5 Kg De Rosii Si 1 Kg De Ceapa. Cat Cantaresc Toate Cumparatur
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Dreptunghic Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 3,15 Si 18
Se Considera Functia F:R-->R , F(x)= X+4. Determinati Distanta De La Punctul M(2,3) La Graficul Acestei Functii.
1.Prezinta,in 5-6 Randuri,starile Si Trairile Eului Liric In Fata Tabloului De Natura,avand In Vedere Titlul Textului(Liniste De St. O. Iosif)
5. Stiind Ca 12 Stilouri Si 6 Pixuri Costa 72 Lei,aflati Cat Costa 4 Stilouri Si Doua Pixuri.