RO Study
👤
Miriamhang
Miriamhang
21-09-2015
Franceza
a fost răspuns
Scrieti arborele genealogic in franceza
Răspuns :
Alexytza
Alexytza
21-09-2015
ma grand-mere(bunica mea)..... +mon grand-pere(bunicul meu).....
|
mon oncle(unchiul meu).../ma tante(matusa mea) ma mere(mama mea).....+(aici se intersecteaza cu familia tatalui )mon pere
|
je(eu)+ma soeur/mon frere(sora mea/fratele meu)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Sistem De Calcul Se Compune: a)doar Din Componente Softwaer. b)doar Din Componente Hardware. c)din Componente Hardware Si Softwaer.
In Rombul ABCD, Având BC=10 Cm ,unghiurile <CBA Si <ADC Sunt Suplementare . Rombul Are Aria ......cm²Va Rooog! Dau Coroană
Care Sunt Personajele Din Povestea Lacrima Unui Fir De Iarba De George Mihail Zamfirescu?
43. Completează Spațiile Libere Din Următorul Tabel: Va Rog Din Tot Sufletul Să Ma Ajuați. Dau Coroană, Va Rog Ajuați-mă. Vă Mulțumesc!
√2 X √11 = √? Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog ?
Identifică În Fragmentul Următor Construcție Activă, Pe Care O Vei Transforma Într-o Construcție Pasivă : "Pasărea De Pradă Pare Că Nu Ia În Seamă Mulțimea Păsă
Calculați: 8,4 . 10 Repede
Să Se Determine Parametrul Real m astfel Încât Între Rădăcinile x^1și x^2ale Ecuației x^2-3x+m=0 Să Existe Relația: x1-x2=11ajutorr Va Rog Urgentt
În Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cub Din Lemn, Având Muchia De6 Cm. Tăiem Cubul În 27 De Cubuleţe Egale.a) Arată Că Muchia Unui Cubuleţ Este De 2 Cm.b) Î
3 Și 4 Urgent! Trebuie Rapid Va Rooog Frumos Dau Coroana