RO Study
👤
Irinagabriela54
Irinagabriela54
12-05-2024
Engleza
a fost răspuns
am nevoie de exercitiile
1 si 2
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Să Îmi Compuneți O Poezie Frumoasă Pentru Cea Mai Bună Învățătoare Doamna Eliza Bursuc Pentru Anul Nou
Cu Ce Pot Înlocui Pâlnia De Sticlă? (va Rog Am Mare Nevoie, Acest Proiect Înseamna 70% Din Nota Mea)
Alcătuiește Două Enunțuri În Care Același Verb(a Citi) La Modul Infinitiv Să Aibă Funcția Sintactică De Complement Direct Apoi De Circumstanțial De Timp.VA ROGG
Să Se Scrie Un Program Care Să Determine Produsul Cifrelor Impare Ale Unui Număr Natural Citit De La Tastatură. Dacă Numărul Nu Conține Cifre Impare Atunci Se V
Determinați Numărul Natural Ab Cu A = 0 Și B = 0 Știind Că Ab + Ba Este Numărul Natural Pătrat Perfect
Analizează, În Caiet, Predicatele Nominale De La Textul De Mai Jos Ioana A Dorit Să Meargă În Parc. Aș Vrea Să Fac O Plimbare Cu Bicicleta .Ați Fi Putut Să-l A
Serie, În 100-120 De Cuvinte, Rezumatul Textului:Dis-de-dimineață O Vezi Pe Drum, Târându-şi Calul De Căpăstru. Femeia E Înaltă, Uscată, Cu Obrajii Stricați De
Soarele Se Învârte In Jurul Pământului?
Fllw La A.aanndreea_ Dau Fllw Backva Pupi Mult De Tot Fanii Mei
6. Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB || CD Si AD = DC = BC = 1/2 AB. Notăm Cu M Mijlocul Laturii AB. a) Demonstrati Că AMCD Este Un Romb. b) Aratati Că Dreptele