RO Study
👤
Mironanastasia13
Mironanastasia13
11-05-2024
Limba română
a fost răspuns
Câte râuri fac o mare
Răspuns :
Gabidbuta
Gabidbuta
11-05-2024
Răspuns:
3500 (în general)
Explicație:
depinde de râu
Dar,in general 3500
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Prezent Vârsta Fiului Reprezintă 2/9 Din Vârsta Tatălui.Acum 2 Ani , Tatăl Rea Mai În Vărstă Cu 28 De Ani. /înseamnă Bara De La Fracție
Analizați Cuvintele:În Trăsură, Spuse, Am Pus, Eu CLASA 5 A DIN POVESTEA BOIERUL ȘI PACALA RAPEDEE DU COROANĂ
Continuă Afirmațiile De Mai Jos Astfel Ca Ele Să Fie Corecte:a) Forţele Sub Acțiunea Cărora Corpurile Se Deplasează Efectuează Un______ B) Se Disting Două Tipur
Напишите Пожалуйста Эссе На Тему ,,искусство Маленьких Шагов,,
Referat Despre Litosfera Pământului (referatul Să Fie De 1000-1200 De Cuvinte)
1) Complétez Avec À, En, Au Et Aux. A)ll Habite Madrid, B)Vous Habitez Espagne. S C) Elle Habite Paris, Amsterdam, Aux Un Pays-Bas. France. D) Tu Habites Tokyo.
Citiți, Cu Atenţie, Sursele De Mai Jos: A. Intre 1 Iunie - 18 Iulie 1942 Au Fost Evacuate În Basarabia 81 De Sălaşe Cu 5842 Membri (61% Din Totalul Care Trebui
3 Alege Varianta Corectă. Pronumele Personale Din Fragmentul Dat Sunt: A) Tu, Eu; B) Mine, Tine; C) Tu, Mine, Tine, Eu.
In 12 Vase ,unele Cu Capacitate De 1,5litri Iar Celelalte De 3,5 Litri Sunt 34 De Litri De Apa .cate Vase Sunt De Fiecare Fe
6. Determină Perimetrul Figurii Alăturate, Dacă Se Ştiu: AB = 20 Cm, AC = 40 Cm.