👤

Faceți o compunere de jumătate de pagină în care să vă imaginați că l surprindeți pe Iepurașul de paște în timp ce Va aduce daruri în această compunere să se insereze numerale cu diferite valori.Caiet studentesc(din acela mare).​

Răspuns :

În dimineața zilei de Paște, când razele soarelui începeau să încălzească pământul, am simțit un freamăt de nerăbdare în aer. Cu pași ușori, m-am strecurat în grădina din spatele casei, gata să descopăr minunile pe care le adusese Iepurașul de Paște. Însă, în loc să găsesc doar ouă colorate și dulciuri, am avut parte de o surpriză neașteptată.

Cu fiecare pas pe care-l făceam printre tufe și flori înflorite, am auzit un zumzet de departe. M-am apropiat încet, cu inima bătându-mi puternic în piept, și am văzut o mică umbră săltând de colo-colo printre trandafiri. Nu îmi venea să cred! Era Iepurașul de Paște însuși, agitat și plin de viață, încercând să ascundă cu grijă darurile sale.

În momentul acela, am observat că în coșul său fermecat se aflau nu doar ouă vopsite și ciocolată, ci și lucruri mai puțin obișnuite pentru sărbătoarea de Paște. Am numărat cu uimire: unul, două, trei... șapte ouă de aur, strălucitoare ca și când ar fi fost atinse de razele soarelui în sine. Pe lângă acestea, erau și câteva cărți de povești cu coperte frumos ilustrate și un inel mic și strălucitor.

Privindu-l pe Iepurașul de Paște cum își îndeplinea cu atâta grijă misiunea, mi-am dat seama că Paștele nu înseamnă doar dulciuri și jocuri, ci și momente de bucurie și surprize neașteptate. Cu inima plină de recunoștință și zâmbetul pe buze, am hotărât să păstrez în amintire acea zi magică, când am descoperit că Iepurașul de Paște aduce daruri care depășesc orice așteptare.