RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-09-2015
Geografie
a fost răspuns
cate tari sunt pe pamant?
Răspuns :
Edisan08
Edisan08
21-09-2015
195 tari sunt pe pamant .sper ca te-am ajutat
Answer Link
AlinPoe
AlinPoe
21-09-2015
195 de tari . bafta Si mult succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Am Nevoie Urgent
3 Care Este Poziția Propozițiilor Subordonate Circum- Stanțiale De Mod Faţă De Regentele Lor, În Enunțurile De Mai Jos? . Vorbeşte În Public Fără Să Aibă Emoții
3 Desenează: 8 A) Un Pătrat În Interiorul Unui Triunghi; By Un Dreptunghi În Interiorul Unui Pătrat. 10 Jeue To9. OT, 224 Elle 4 Completează În Tabel Numărul De
.află Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Știind Că Latura Acestuia Este 6 Cm
*7, Redactează O Compunere Folosind Cuvintele Următoare: Cocorii, Pomi, Livezi, Fraged, Stolul, Fluturii, Cuibul, Pajişte, Sävoi Şi Cuvântul Ochi" Care Să Aibă
Se Aseaza In Stanga Farfuriei Și Are Diverse Forme In Functie De Meniul Servit A)cuțit B)furculița C)lingurita D)lingura
Doi Vecini A Reparat Gardul Dintre Ei Gardu Are Lungimea De 21 M Unul A Reparat Mai Mult Ca Celalant Cu 3 M .cati Metri De Gard A Reparat Fiecare ?
Bunaaaa!Va Rog Ajutati-ma Primul Care Raspunde Si E Corect Ii Dau Coroana.9.Numeste Reactiile Afective Exprimate De Grupurile De Cuvinte Scrise Colorat In Enunt
Romania Pitoreasca ,capitolul 2 ; Trei Cuvinte Cheie,o Idee Principala ,locul, Timpul Si Tema. Va Rog Ajutor,am Citit De Dous Ori Captiolul Doi, Nu Inteleg Nimi
Doar Ex B Și C Dacă Poate Cineva Sa Mi L Explice