RO Study
👤
Danielbumbu70
Danielbumbu70
30-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
30-04-2024
Explicație pas cu pas:
Rezolvarea in fotografie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Cos Sunt 13 Mere Mai Mult Decat In Altul.Daca Din Primul Cos Se Trasfera 20 De Mere In Celalant, Atunci In Cel De-al Doilea Cos Sunt De 4 Ori Mai Multe
Capacitatea Maxima A Unui Rezervor Al Fabricii De Produse Lactate Este De 270hl. Trei Cisterne Aprovizionează Fabrica Intr-o Zi Cu Urmatoarele Cantitati : 8500l
Recunoaste Numeralele Si Verbele Din Textele De Mai Jos,,Dupa Trei Saptamani,din Oua Au Iesit Sapte Pui Mici Ca Sate Gogosi De Matase''.
Asi Dori Un Text Argumentativ Despre Locul Poeziei In Cultura De Astazi ! Multumesc!
3 Copii Au Impreuna 109 Bomboane.dupac E Primul Maninca 23 Omde Bomboane, Al Doilea 16 Bmboane, Iar Al Treilea 31, Cei Trei Ramin Cu Cantitati Egale. Cite Bombo
Fie VABCD O Piramida Patrulatera Regilata Cu AB= 12cm Si VA= 10 Cm .Aflati Sinusul Unghiului AVC .
O Compunere Despre O Intamplare Fericita In Familie.
Aflati X,y,z, stiind casunt direct proportionale cu numerele 0,1; 2supra5; 1supra 2 Stiind ca suma lor este1
Scrie Un Enunt Cu Verbul A Trece,inafara De Cel "am Trecut Pe La Tine" Si Imi Mai Spune Sa Scriu O Propozitie In Care Subst Albina Sa Aiba Functia De Parte Secu
Cum deosebesti Vocala Accentuată De Cea Neaccentuata?