👤

Imaginează-ţi că ai primit în dar, de ziua ta, animalul de companie pe care ti-l doreal. Redactează o notă din jurnalul tău, de cel puțin 150 de cuvinte, în care să prezinti această experiență, incluzând o
secvență descriptivă, de minimum 30 de cuvinte şi o secvență narativa. Data redactarii jurnalului este 30 iunie 2023
Vă rog!!!

Răspuns :

Răspuns:

30 iunie 2023

Astăzi a fost o zi de neuitat! De ziua mea, prietenii și familia mi-au pregătit o surpriză incredibilă: mi-au dăruit animalul de companie pe care mi-l doream de mult timp. E un moment pe care nu-l voi uita niciodată.

Când am deschis ușa și l-am văzut pentru prima dată, inima mi s-a umplut de bucurie. Era acolo, micuț și gingaș, cu ochii plini de curiozitate și blana mătăsoasă. Nu îmi venea să cred că acum este al meu, să îl îmbrățișez și să îi simt căldura și bătăile inimii. Era exact așa cum îl visam: perfect.

După ce am admirat animalul de companie timp de câteva momente, l-am luat în brațe și am simțit o legătură imediată. În acel moment, știam că legătura noastră va fi una specială și că vom trăi multe aventuri împreună.

După ce am petrecut câteva ore jucându-ne și obișnuindu-ne unul cu celălalt, am realizat cât de mult mi-a lipsit prezența unui animal de companie în viața mea. E ca și cum o nouă lumină a apărut în casă, aducând cu ea bucurie și căldură în fiecare colț. Sunt recunoscător pentru această surpriză minunată și nu pot să aștept să începem această călătorie împreună, plină de iubire și aventură.

anna