👤

Imaginează ți că ești angajat de turist și dorești să organizezi o excursie la Paris. Realizează o scrisoare de informare prin care să aduci la cunoștință verișorului tau despre acest eveniment

DAU COROANA!!!!​

Răspuns :

Dragă [Numele Verișorului],

Sper că acest mesaj te găsește în cea mai bună formă! Am o veste minunată pe care vreau să o împărtășesc cu tine. Ca angajat al unei agenții de turism, am pregătit o excursie de neuitat la Paris și mi-am amintit de pasiunea ta pentru călătorii și aventură.

Îmi face mare plăcere să te invit să te alături nouă în această experiență fascinantă în „Orașul Luminilor”. Parisul este cunoscut pentru farmecul său romantic, monumentele istorice impresionante și gastronomia delicioasă. Vom explora cele mai iconice atracții precum Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Catedrala Notre-Dame și multe altele.

Programul excursiei este meticulos planificat pentru a ne asigura că vom profita la maximum de timpul petrecut acolo. De la plimbări relaxante pe străzile încântătoare ale Parisului până la experiențe culturale bogate, acestă excursie promite să fie memorabilă în fiecare aspect.

Te rog să consulți atașatul itinerar pentru detalii suplimentare despre excursie. Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri, nu ezita să mă contactezi. Aștept cu nerăbdare să împărtășim această experiență extraordinară împreună!

Cu drag,

[Numele Tău]