👤

Bună seara ! Vreau și eu asta pentru cartea Hoțul de cărți pentru Markus Zusak

Bună Seara Vreau Și Eu Asta Pentru Cartea Hoțul De Cărți Pentru Markus Zusak class=

Răspuns :

Toodyx

Răspuns:

Citate semnificative din cartea "Hoțul de cărți" de Markus Zusak:

1. "Cuvintele nu sunt doar cuvinte. Cuvintele sunt gânduri."

2. "Cartea era acolo pentru a o face să uite. Pentru a-i alunga gândurile de a crede că lumea era un loc lipsit de speranță."

3. "Și atunci când moartea își făcea loc printre cei dragi, iubeai și inimile lor, nu doar pe ei înșiși."

4. "Cuvintele erau atât de puternice și atât de delicate în același timp."

5. "Lumea era atât de bogată și atât de complicată că a fost oarecum fantastic că o singură ființă umană să aibă ocazia să o simtă, să o audă și să o vadă în toate formele sale."

Impresie personală argumentată (emoția: admirație):

Cartea "Hoțul de cărți" este una care m-a impresionat profund și m-a inspirat prin modul în care autorul reușește să redea puterea cuvintelor într-un mod unic și emoționant. Am admirat talentul lui Markus Zusak de a construi personaje complexe și de a transpune emoții atât de puternice în paginile sale. Am fost fascinată de povestea lui Liesel și de puterea pe care o avea cartea de a o salva în momentele dificile. Ditto, am admirat curajul și determinarea personajului principal de a înfrunta obstacolele și de a lupta pentru ceea ce crede.

Pe parcursul lecturii, am experimentat o gamă largă de emoții, de la tristețe și durere până la speranță și bucurie. Cartea m-a făcut să reflectez asupra puterii cuvintelor și asupra impactului pe care acestea îl pot avea în viața noastră. Am fost profund impresionată de modul în care autorul a reușit să transmită emoțiile fiecărui personaj și să creeze o atmosferă atât de intensă și realistă.

În final, pot spune că "Hoțul de cărți" este o carte care merită cu siguranță să fie citită și care îți va rămâne întipărită în suflet pentru mult timp după ce vei termina lectura. Este o poveste plină de emoție și învățăminte care te va face să îți pui întrebări și să îți descoperi propriile valori și credințe. Este o carte care te va face să îți dorești să citești mai mult și să explorezi lumea literaturii cu toată pasiunea și admirația pe care o merita.