Răspuns :
Răspuns:
În adâncul pădurii, sub razele blânde ale soarelui, se deschide o lume fermecată, plină de taină și frumusețe. Acolo, printre copacii bătrâni și ierburi înflorite, se află Radure, sora mea din poveste, un loc unde inima găsește liniștea și sufletul se hrănește cu magie.
În fiecare dimineață, când roua își lasă amprenta pe frunzele verzi și păsările își încep serenada, mă îndrept către Radure, sora mea de suflet. Aici, simt că timpul se oprește, iar grijile se risipesc în adierea ușoară a vântului. În mijlocul naturii vibrante, mă regăsesc pe mine însămi și mă conectez cu esența pură a vieții.
Radure, cu pajiștile sale moi și cu izvoarele cristaline ce curg în armonie, mă primește mereu cu brațele deschise. Aici, îmi găsesc alinarea și puterea de a merge mai departe în călătoria mea. Fiecare pas pe potecile încântătoare ale pădurii mă aduce mai aproape de mine și de ceea ce contează cu adevărat.
În lumina caldă a apusului, când cerul se colorează în nuanțe de purpur și aur, îmi iau rămas bun de la Radure, promițându-i că mă voi întoarce mereu. Pentru că în inima mea, Radure, sora mea, va rămâne mereu un colț de rai unde sufletul meu se regăsește și se hrănește cu frumusețea și armonia lumii naturale.
Așa că, Radure, sora mea, la tine vin mereu cu inima deschis