RO Study
👤
Alexdinescu25
Alexdinescu25
17-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Inlocuieste vecinii cifrelor 3 5 2
Răspuns :
IMatei
IMatei
17-04-2024
2_3_4
4_5_6
1_2_3
vecinii cifrelor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Intre Optional Si Extindere
Arătați Ce Sensuri Are Cuvântul Polisemantic Drept Și Construiți Enunțuri Cu Sinonime Pentru Fiecare Sens Al Aces-tuia
Toti Oamenii Aparțin Unor Grupuri Sociale Mari Sau Mici, Formale Sau Informale, Primare Sau Secundare, De Apartenență Sau De Referință. Încercuiți Dintre Tipuri
Completează Textul Cu Semnele De Punctuatie Potrivite. Florin....Gina...Irina Si Sora Sa....Marina....au Plecat În Pădure Sa Culeagă Ghiocei.... .....Ce Mult Ma
Arată Ca Următoarele Numere Nu Sunt Pătrate De Numere Naturale : A) 123 123 b) 134 • 2347 Ajutor Urgent !!! ❤️
O Idee De Text Cu Titlul "Drumul Unei Carti".Am Mevoie Pentru Ca Trebuie Sa Facem O Carte, Si Cel Mai Bun Text Primeste 10.
Ecplicati Ce Sens Au Urmatoarele Formule Si Clisee Internationale:marul Discordiei ,sabia Lui Damocles,marul Lui Adam,curriculum Vitea,mea Culpa,modus Vivendi,s
URGENT! Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu. Ajutați-mă Va Rog Frumos. DAU COROANA!
(2 La Puterea 17×3)²:2³⁴=Ajutir!
Aflati Complementul Unghiul De A)50 Grade,b)23 Grade Si 12 Secunde C)58 GRADE 58 MINUTE 58 SECUNDE