RO Study
👤
Deeaa112
Deeaa112
20-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Definiție la schiță va rog!!!
Răspuns :
Coca1234
Coca1234
20-09-2015
Schita este o opera epica,in proza,de dimensiuni reduse,cu o actiune redusa la care participa un numar mic de personaje,surprinse intr-un moment semnificativ al existentei lor ,intr-un timp relativ scurt.
SUCCES!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Melc Parcurge Gaura Unei Fântâni In 32 De Minute. Ce Distanță Are Traseul Știind Ca Melcul Are O Viteza De 10 Cm Pe Minut. Va Rog Dau Coroana!!
Luna A Începe Mileniul Al Treilea
O POEZIE DESPRE FLORI ORIGINALA
Vă Rog Să Mă Ajutati Sa Rezolv Problema Corect. La Un Magazin S-au Adus1928kg De Mere. In Prima Zi S-a Vandut Un Sfert, A Doua Zi Jumatate Din Intreaga Cantitat
Un Dreptunghi Cu Aria De 64 Cm Patrati Are Latimea Egala Cu Un Sfert Din Lungime.Aflati: a)perimetrul Dreptunghiului; b)aria Patratului Care Are Perimetrul Egal
Formuleaza Cateva Enunturi Despre O Vizita La Muzeu Sau La O Casa Memoriala. DAU COROANA
Un Kg De Mere Si 3 Kg De Pere Costa 11 Lei ,iar Diferenta Dintre 2 Kg De Pere Si 1 Kg De Mere Este 4 Lei. Cat Costa 1 Kg De Mere? Cat Costa Un Kg De Pere? Cat
Ex 2 , Urgent Vă Rog
Poate Sa Ma Ajute Si Pe Mine Cineva? Am La Engleza Niste Imagini Cu Niste Copii Si Eu Trebuie Sa Completez Propozitiile. Hello And ...............to Our Show.
Ajutor Vă Rog !!!!!!!!!!