Răspuns :
Ce e îngroșat e subiect, ce e subliniat e predicat
Într-o zi, am fost la un picnic în parc cu prietenii mei. În timp ce ne bucuram de mâncare și de soare, un vânt puternic a suflat brusc. Vântul a început să sufle cu atâta putere, încât a luat cu el zburând toate farfuriile noastre de plastic. Am rămas cu toții uimiți și am început să alergăm după farfurii, dar vântul le împrăștia în toate direcțiile. A fost o cursă amuzantă și haotică, în timp ce încercam să prindem farfuriile înainte să se prăbușească pe iarbă sau în copaci. La final, am reușit să recuperăm majoritatea farfuriilor și am râs cu poftă de această întâmplare neașteptată.
Succes și spor la teme! Sper că te am ajutat :)
Salut !
Într-o zi frumoasă de primăvară , am hotărât să merg cu bicicleta în parc pentru a profita de vremea plăcută și de aerul proaspăt. În timp ce pedalam încet , admirând frumusețea naturii înfloritoare , am fost martorul unei întâmplări amuzante.
În fața mea , pe alea parcului , un câine simpatic alerga vesel , purtând în gură o minge roșie de cauciuc. Proprietarul său încerca să-l prindă , dar câinele era prea rapid și se strecura printre picioarele lui , făcându-l să se împiedice într-un final și să cadă cu tot cu bocancii săi.
În același timp , o păsărică mică a zburat brusc dintr-un tufiș , speriată de zgomotul făcut de căderea bruscă a omului. Cu o mișcare reflexă , câinele s-a întors brusc și a sărit să prindă pasărea , uitând de minge. Dar pasărea a fost mai rapidă și s-a strecurat printre crengile copacilor , lăsându-l pe câine cu gura căscată și cu o privire de dezamăgire.
Am râs cu poftă , uitându-mă la acest spectacol neașteptat și plin de haz. Chiar și după ce am plecat mai departe cu bicicleta , am rămas cu zâmbetul pe buze , gândindu-mă la întâmplarea amuzantă la care tocmai fusesem martor.