Răspuns :
Răspuns:
Savanele sunt cunoscute pentru varietatea lor de păsări, printre care se numără:
1. Struțul: Cel mai mare pasăre de pe uscat, cu o înălțime de până la 2,5 metri.
2. Vulturul africani: Este un vânător puternic și se hrănește cu carne de animale moarte.
3. Pelicanul: Trăiește în apropierea zonelor de apă și se hrănește cu pești.
4. Ibisul sacru: O pasăre elegantă, cu un penaj alb și negru, ce trăiește în apropierea zonelor acvatice.
5. Calaoii: Cu ciocuri mari și colorate, calaoii sunt pasări interesante și ușor de observat în savană.
6. Barza: Trăiește în grupuri mari și se hrănește cu insecte, șerpi și mici mamifere.
7. Cioara: Prezentă în savanele mai aride, ciorile sunt inteligente și se hrănesc cu diverse surse de hrană, inclusiv cu cadavre.
8. Stăncuța: Cu penajul său alb și negru, stăncuța este o prezență comună în peisajul savanelor africane.
Acestea sunt doar câteva exemple, iar savana poate găzdui o gamă largă de alte specii de păsări, adaptate la mediul lor specific.
Răspuns:
yofys58s5iso5d96d
Explicație:
Ana are mere mă ta are pe tractoare gutui să nu mă mai înjuri
Ți am văzut o zi iar Habibi două bijuterii nu mai pot dormi Noapte bună Nicu Noapte bună la mine nu fac nani nani
buzunarul meu vorbește orice limbă înțelegem și franceză chiar și limba japoneză