👤

Redactați o compunere descriptivă de 15 20 de rânduri în care să îți imaginezi tabloul de natură din poezia Otilia Cazimir în timpul primăveriiRedactează o compunere descriptivă de 15 20 de rânduri în care să îți imaginezi tabloul de natură din poezia Otilia Cazimir în timpul primă ​

Răspuns :

Răspuns:

Primăvara, anotimpul renasterii și al înnoirii, îmbracă natura într-un tablou plin de frumusețe și prospețime, așa cum este descris în poezia Otiliei Cazimir. Îmi imaginez că mă aflu în mijlocul acestei scene idilice, în care natura prinde viață și se dezvăluie în toată splendoarea ei.

În fața mea se întinde un câmp înverzit, acoperit de un covor de iarbă proaspătă și mătăsoasă. Florile colorate își deschid petalele delicate, într-o explozie de culori și parfumuri. În mijlocul câmpului, un copac înflorit se înalță mândru, împodobit cu un buchet de flori roz și albe, care dansează sub adierea blândă a vântului.

În depărtare, râul curge limpede și cristalin, reflectând razele calde ale soarelui. Pe malurile lui se află stoluri de păsări migratoare, care își cântă melodia veselă și plină de viață. În aer se simte mirosul dulce-alungit de flori și de pământ umed, iar ciripitul păsărelelor se amestecă armonios cu vuietul frunzelor în bătaia vântului.

Pe cerul senin și albastru, norii pufoși se împrăștie ca niște pufuleți, aducând cu ei promisiunea unei zile perfecte. Soarele își arată timid razele, încălzind pământul și aducând o senzație plăcută de căldură și lumină. În tot acest peisaj, simt cum energia și bucuria primăverii mă cuprind și mă fac să zâmbesc.

În timp ce mă plimb prin acest tablou

Răspuns:

primăvară e anotimpul Renașterii și frumuseții. în acest anotimp natura reînvie iar copacii îmbracă un nou cojoc. florile una câte una înfloresc pe câmpiile țării. animăluțele încep a se plimba prin natura înverzită. gelurile au părăsit natura iar soarele dulce a revenit. vântul răcorește fiecare frunzuliță apărută pe crengile copacilor, iar noi în mugurași încet încet apar.

primăvara e cel mai înverzit anotimp.