👤

Scrie o compunere narativa in care sa prezinti o întâmplare amuzanta in timpul unei recreații(20 randuri) introdu o secventa descriptive (5 rand) si una dialogata (5rand)

Răspuns :

Răspuns:

Salut! Sigur, îți pot scrie o compunere narativă despre o întâmplare amuzantă în timpul unei recreații. Iată-o:

Era o zi frumoasă de vară, iar noi, elevii, ne bucuram de o binemeritată recreație în curtea școlii. Toți ne-am împrăștiat în grupuri mici, fiecare încercând să-și găsească activitatea preferată.

În mijlocul curții, se afla un teren de fotbal improvizat, unde câțiva băieți jucau cu pasiune. Eu și prietena mea, Ana, ne-am hotărât să ne alăturăm și noi distracției. Ne-am postat în apărare și am început să ne luptăm pentru fiecare minge.

La un moment dat, mingea a fost trimisă cu putere spre noi. Ambele am sărit în același timp pentru a o lovi, dar ne-am lovit capetele în loc să atingem mingea. A fost un moment amuzant și dureros în același timp. Ne-am prăbușit amândouă pe iarbă, râzând și ținându-ne de cap.

După câteva clipe de amuzament, am simțit nevoia să ne odihnim puțin. Am găsit o bancă într-un colț umbros al curții și ne-am așezat. În jurul nostru, se auzeau râsete și voci vesele, iar copacii din apropiere își lăsau frunzele să danseze în bătaia vântului.

În timp ce ne relaxam, am auzit o conversație animată între doi băieți de la clasa noastră. Erau într-o competiție acerbă, încercând să-și demonstreze cine este cel mai bun la jocul video preferat. Cu fiecare mișcare în joc, se auzeau exclamații și încurajări din partea