Răspuns :
În fiecare dimineață, când deschid fereastra, simt o adiere plăcută care mă îmbrățișează și îmi aduce mirosul proaspăt al florilor înflorite. Păsările cântă vesel în copaci, iar soarele strălucește cu putere, încălzindu-mi sufletul.
În parcuri și grădini, vedem cum mugurii se deschid treptat și dau naștere la flori frumoase și parfumate. Când trec pe lângă câmpuri, văd cum iarba verde crește înălțându-se, iar copacii își îmbracă coroanele cu frunze noi și pline de viață.
Primăvara este și momentul în care animalele se trezesc din hibernare. Observ cum albinuțele și fluturii își încep dansul printre florile colorate, iar alergătura iepurilor prin iarbă devine un spectacol de viteză și agilitate.
Pe lângă toate acestea, primăvara este și un simbol al speranței și al noi începuturi. Este momentul în care ne putem pune în aplicare planurile și visurile, să ne dezvoltăm și să creștem ca persoane.
În concluzie, venirea primăverii este un moment minunat în care natura se trezește la viață și ne umple sufletele de bucurie și optimism. Să ne bucurăm de fiecare clipă a acestui anotimp și să ne lăsăm purtați de magia Primăverii...