RO Study
👤
Antoniazx
Antoniazx
10-04-2024
Limba română
a fost răspuns
Doar pentru ,,zambea"
Dau coroana
Răspuns :
Anio61
Anio61
10-04-2024
Răspuns:
zâmbea =surâdea
Cu plăcere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC , M Mijl. Lat. [AB] Si N Mijl. Lat. [AC]. Daca BC=8 Cm, Atunci Segmentul MN Are Lungimea De: A: 4 CM B: 2CM C:16 CM D: 1 CM AM
Spuneți 5 Cuvinte Cu Sens Asemănătoar!!!
Un Conductor Rectiliniu Din Curu( Densitatea= 8900kg/m) Se Afla Intr-un Cimp Magnetic Omogen Cu Inductia Magnetica Egla Cu 178mT. Intensitatea Curentului Electi
Construiti Enunturi Cu Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Atributul Adjectival
Aratati Ca Suma Unghiurilor Externe Ale Unui Triunghi Est 720 Grade
Am Un Triunghi ABC Isoscel Cu Unghiurile De La Baza Congruente Si Egale Cu 30 De Grade Iar Celalalt Unghi De 120 De Grade. Stiind Ca Baza Este De 24 Cm,aflati
A) Cum A Avut Loc Procesul De Romanizare A Spatiului Geto-dac In Conditiile Migratiilor, b) Cum,unde Si Cind S-a Format Poporul Roman ...... VA ROG AJUTATIMA !!
Redactati O Scrisoare Adresata Unei Persoane Pe Care O Admirati ( Un Actor, Un Scriitor , Un Cantaret , Unui Prieten Indepartat ,un Fotbalist Mamei Tale ) . As
Am Nevoie De O Poveste Scurta
Punctele A(-1 0) B(2 3) Apartin Graficului Functiei F: R-R F(x)=ax^2+bx-3, Determinati Abscisa Virfului Parabolei Care Este Graficul Functiei F