RO Study
👤
Valeriacroitor
Valeriacroitor
20-09-2015
Biologie
a fost răspuns
La ce foloseste pisica salbatica
Răspuns :
PinkRose
PinkRose
20-09-2015
Pisica salbatica ajuta prin faptul ca mananca tot felul de rozatoare.Eu cam asta stiu,desi nu e prea complet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Un Sinonim Contextual Pentru Rumen: Mormanul De Jeratic Dogoreste Si Arunca Un Polei Cald Si RUMEN Pe Peretele Din Fata. Reede Plzzzzzzzz
Îmi Conjugați Partir,voir,sentir,savoir,vendre ,rendre,lire,ecrire,prendre,comprendre,si Apprendre La Timpurile: Present, Futur Porche ,passe Compose, Imparait
Calculați Volumul H(condiții Normale)care Se Va Degaja La Dizolvarea A 13g De Zn In Soluția De Acid Cu Masa De 146g
Ce Gen Are Substantivul Propriu "România" ?
Elimina Intrusul Prin Radiere Si Explicati Alegerea:Alexandru I,Iordul Castlereagh,Imparatul Napoleon Bonaparte,imparatul Francez I,regele Frederic-Wilhelm Al 2
10 Cuvinte Din Familia Lexicala A Cuvantului Spital
Salut Puneți Mi Și Mie Articolul Hotarât Sau Nehotărât La Enunțul: Aceste Maluri ..... Râului
Biografia Județului Călărași
Dacă Elevii Unei Clase Ar Fi Așezati Câte Doi In Banca Ar Mai Fi Necesare 3banci,iar Dacă Ar Fi Așezati Câte 3 In Banca Ar Rămâne 2banci Libere.Cati Elevi Și C
Vreau Sa Dati Cateva Informatii Despre Romania In Contextul Europei! Adica: Cand A Intrat RO In UE Si Astea Etc. Va Rog