👤

Ex 9 vă rog am nevoie urgent!! Dau coroană​

Ex 9 Vă Rog Am Nevoie Urgent Dau Coroană class=

Răspuns :

Răspuns:

Paddington este un model foarte bun pentru Goe din textul lui Ion Luca Caragiale deoarece este un personaj pozitiv în povestea lui de viață și poate să dea exemplu tuturor de ceea ce a trăit el.

Un sfat important de la Paddington pentru Goe din textul lui Ion Luca Caragiale ar fi să fie mai cuminte,să învețe mai mult,să se mulțumească cu tot ce are și să fie bucuros pentru ceea ce este, pentru că fiecare dintre noi suntem speciali, indiferent de cum arătăm și cum ne îmbrăcăm. Din punctul meu de vedere Paddington ar fi un model foarte, foarte bun pentru Goe pentru că astfel i-ar arăta ce înseamnă să iubești,să asculți, să fii bun la suflet,să nu îți bați joc de tot ceea ce prinzi în cale și de tot ceea ce vezi pentru că orice lucru are câte o semnificație aparte chiar dacă este mai diferit sau nu de celelalte.Comportamentul lui Paddington este unul de urmat și chiar și Goe,dar și noi toți ceilalți ar trebui să-l urmăm pentru că este un exemplu foarte bun, chiar dacă Paddington este un urs asta nu înseamnă că trebuie să îl discriminăm și trebuie să-l dăm deoparte, nu!

Asta înseamnă că trebuie să îl ajutăm,iar pe Goe să-l facem să înțeleagă că tot ce există pe această planetă este special în felul lui.

Spor!!!