RO Study
👤
Andreihasas8
Andreihasas8
08-04-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 va roggg repede!!!!
Răspuns :
Mightyeagle6845
Mightyeagle6845
08-04-2024
A)48
B) 13
Sper ca este corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Se Intampla Cand Forta De Treactiune A Unei Masini Este Mai Mare Decat Frecarea?
Propozitii Cu Ale Si A Le
Un Automobil A Parcurs 320 km În Trei Zile:în Prima Zi A Parcurs 50% Din Drum, A Doua Zi 25% Din Rest.a) Cât La Sută Din Drum A Parcurs A Treia Zi?b) Câți Kilom
Verisoarei Mele Ai Place cultura populara Romaneasca. Cand Am Vizitat-o ultima data S-a Straduit a-mi Infatisa Cateva Case Taranesti Mai Vechi. Nu Se Satura De
Numerele 3,x,5 sund Direct Proportionale Cu Y,54.45.Calculati X+y si Y-x.
Pt Maine Am O Tema La Romana Sa Fac Caracterizarea Boierului Manea Din ,,Toma Alimos'' Imi Dati O Varianta De Caracterzire Plzzzzzzz
Scrie În 5 Rânduri O Reclamă La Un Produs Real Sau Imaginar Care Se Adresează Copiilor ( Un Obiect , O Manifestare Culturală ) .
Un Text Cutitlul ”La Joaca” Care Sa Contina Pronume Parsonale Si Dialog. Aceasta Compunere Trebuie Sa Fie De Clasa A III-a.Multumesc.
Intr-o Punga Sunt 4 Bile Albe Si 7 Bile Negre. Care Este Cel Mai Mic Numar De Bile Ce Trebuie A Fi Scos Fara A Privi In Punga Pentru A Fi Siguri Ca S-a Scos O B
În Propoziția "Nevasta Acestui Sărac Este Muncitoare.", "acestui" Este Adj. Sau Pronume?