RO Study
👤
Ianistita0
Ianistita0
08-04-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutor ca daca nu va sparg
ex 30
Răspuns :
Andreihasas8
Andreihasas8
08-04-2024
Răspuns:
O să îți răspund când o să vorbești frumos ok!?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ultimele Doua Urgentt
7 Prăjitură Sunt Consumate De 7 Copii În 5 Minute, 25 De Prăjituri Vor Fi Consumate De 5 Copii În Câte Minute
Transcrie Textul Și Subliniază Verbele Alo Alo Alături De Fram Se Află O Platformă Învelită Cu Pasta Alb Acolo Urca E Ridicat Greutăți Făcea Echilibrăică Într O
Un Multiplu Comun Al Numerelor 12 Si 18 Este
10 Contrage Propozițiile Completive Directe, Indirecte Şi Prepoziționale Din Frazele Date. Am În Vedere Să Nu Întârzii Şi Să Nu-mi Supăr Prietenii. I-am Dat Căr
Efectuează Calculele Și Scrie Rezultatul Sub Formă De Fracție Ireductibilă:[tex] \frac{1}{2022} + \frac{2}{2022} + \frac{3}{2022} + ... + \frac{2021}{2022} [/t
Un Excursionist A Parcurs Un Traseu În Trei Zile. În Prima Zi A Parcurs 60% Din Lungimea Traseului, În A Doua Zi O Treime Din Distanța Parcursă În Prima Zi, Iar
●Fie Pătratul Cu D(diametrul)=7radical Din 2 Cm. Aflati P(perimetrul), A(aria), R(raza).●Va Rog, Ajutati-ma!♡
Rezolvă Exercițiile Respectând Ordinea Efectuării Operațiilor Verifică Rezultatele Obținute Cu Cele De Pe Etichetele Galbene Urgentttttttttttttttttttttttttttttt
Proiect -Caleidoscop-Managementul Invatarii Pentru Tine,tehnologia Este Un Ajutor Sao O Piedica In Invatare? Foloseste O Metida Specifica Gandiriii Creative: PM