👤

o compunere despre un peste visator cand se intalneste cu familia mea, va rog frumos dau coroana​

Răspuns :

Într-o dimineață senină de vară, într-o lume subacvatică fermecată, un peste visător numit Nemo își plutea lin peștera în adâncurile oceanului. Cu ochii mari și strălucitori, el privea fascinat peisajul subacvatic și visă la aventurile pe care le-ar putea trăi.

Într-o zi, în timp ce înopta printre stânci și alge, Nemo a întâlnit o familie specială - familia mea. Mama, tata, și cei doi frați, îmbrăcați în costume de scafandru, îl priveau cu uimire și bucurie.

Nemo, curios și încântat de această întâlnire neobișnuită, i-a invitat să-i exploreze lumea subacvatică. Cu un zâmbet larg, familia mea a acceptat cu nerăbdare.

Pe măsură ce călătoreau împreună prin corali viu colorați și peșteri strălucitoare, Nemo le povestea despre viața subacvatică și despre visele sale de a descoperi noi locuri și creaturi.

Familia mea, fascinată de frumusețea și diversitatea lumii subacvatice, s-a alăturat cu entuziasm aventurii lui Nemo. Au înotat alături de delfini jucauși, au admirat bancurile de pești colorați și au descoperit secretele adâncurilor oceanului.

În timp ce soarele apunea pe fundul oceanului, Nemo și familia mea s-au așezat pe o stâncă, privind spre orizontul nesfârșit al mării. În lumina caldă a apusului, au simțit că legătura dintre ei era mai puternică decât oricând.

Cu inimile pline de amintiri minunate, familia mea și Nemo s-au despărțit, promițându-și că se vor reîntâlni într-o zi pentru a trăi noi aventuri subacvatice.

ești nesimțit rău de tot