Răspuns :
Draga mama,
Vreau să încep prin a-ți spune cât de mult înseamnă pentru mine și cât de recunoscător sunt pentru tot ceea ce faci pentru mine. În fiecare zi, mă simt binecuvântat să te am ca mamă.
Cu fiecare zi care trece, îmi dau seama tot mai mult de sacrificiile pe care le-ai făcut pentru mine. Ai fost acolo în momentele de bucurie și în cele de tristețe, m-ai susținut și m-ai încurajat să urmez mereu calea mea.
Mama, vreau să-ți mulțumesc pentru toată dragostea și devotamentul pe care le-ai arătat mereu față de mine. Nu există destule cuvinte pentru a exprima recunoștința mea pentru tot ce ai făcut și continui să faci pentru mine.
Îmi doresc ca fiecare zi să-ți aducă bucurie și sănătate, iar eu promit să fiu mereu alături de tine, așa cum ai fost întotdeauna alături de mine.
Te iubesc enorm, mama. Mulțumesc pentru tot.
Cu dragoste,
[Numele tău]
Răspuns:
Draga mama,
Vreau doar să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de recunoscător sunt pentru tot ce faci pentru mine. Ești lumina vieții mele și mă simt norocos să te am în viața mea. Mulțumesc pentru tot sprijinul, iubirea și înțelegerea pe care mi le oferi mereu.
Cu dragoste,
[Numele tău]