Răspuns :
Compunerea:
Astăzi am avut parte de o zi minunată în care am explorat orașul meu preferat. Am vizitat șapte muzee fascinante, fiecare având o colecție impresionantă de opere de artă. Am admirat treizeci și șase de tablouri realizate de artiști celebri, cum ar fi Leonardo da Vinci și Vincent van Gogh. Am fost uimită de cât de talentați au fost acești artiști și de cât de multă emoție au reușit să transmită prin picturile lor.
După vizitarea muzeelor, am mers la un restaurant unde am savurat un prânz delicios. Am comandat o supă cremă de ciuperci și o friptură suculentă. Am băut două pahare de apă minerală pentru a mă hidrata.
După masă, am decis să fac o plimbare prin parc.Așezându-mă pe cea de a treia bancă,am văzut cincisprezece păsări frumoase care ciripeau în copaci. Am numărat nouă banci pe care oamenii se odihneau și trei fântâni arteziene care împodobeau parculețul.
În final, am ajuns acasă și am povestit părinților mei despre aventurile mele de astăzi. Le-am spus că am petrecut o zi minunată în care am explorat și am descoperit lucruri noi.
Explicație:
Sper că te am ajutat!!!♤♡