RO Study
👤
Dorukarate
Dorukarate
20-09-2015
Matematică
a fost răspuns
5 la puterea 200:5 la puterea 198
Răspuns :
Crystynalex
Crystynalex
20-09-2015
5²⁰⁰ : 5¹⁹⁸ = 5²°°⁻¹⁹⁸ = 5² = 25
Answer Link
Аноним
Аноним
20-09-2015
[tex]5^{200}:5^{198}=5^{200-198}=5^2=25[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
|||. Știind Că La Temperatura De 20 De Grade În 100g De Apă Se Dizolvă Maximum 20g De Substanță X ,asociază Soluția Din Coloana A Cu Tipul Acesteia ,din Coloana
. Determinați Cel Mai Mare Număr De Forma Abc Cu Proprietatea 5ab + 3ac = 913.
7. Pe Cercul De Centru O Se Afla A Şi B. Aflați Lungimea Lui AB În Funcție De Rază Dacă: A) M (AB) = 60°; B) M (AB) = 120°Dau 35 De Punctele Urgent Va Rog
Scrieți Ce Se Va Afișa Dacă Se Citesc 2,5,16,9,12,13,5,0 Eu Știu Doar Răspunsul ,dar Va Rog Explicați Mi De Unde Și Cum Se Fac Exercițiile De Genul Va Rooooooo
1. Citiți Cu Atenție Textul De Mai Jos, Şi Răspundeți Următoarelor Cerinţe: ..Alamanii [...] Au Început Să Treacă Hotarele Galliei, Devenind Iarăşi Temuţi [...]
Rezolvati Aceste Exercitii De Algebra Va Rog! Dau Coroana!
Rezumatul Cărții Ickabog De J.K ROWLING.
Scrieti Un Program Java Care Citeste Dintr-un Fisier Cuvinte (un Cuvant Pe O Linie) Si scrie Intr-un Fisier Pe Un Singur Rand, Cu Un Spatiu Intre Cuvinte, Ce A
Help ^-^ ¹ Hi, Mr Mackenzie ² Just A Quick Note About The Plans For the New Airport In Falton. I Think having A New Airport Is ³ A Great Idea. I travel To Berl
Un Corp De Masă M = 0,1 Kg Este Suspendat De Un Resort Elastic A Cărui Constantă Elastică Este K = 103N/m. Acest Pendul Elastic Oscilează Având Impulsul P1 = 0,