👤

20 de rânduri o compunere în care să vă imaginați discuția pe care ați fii avut-o cu pufii după acesta întâmplare​

Răspuns :

Lavy02

Titlu: O Discuție cu Pufii

Într-o dimineață însorită de primăvară, am ieșit în grădină pentru a mă bucura de aerul proaspăt și de frumusețea naturii. Cu toate acestea, bucuria mea a fost curmată când am observat că un roi de pufi se instalase în copacul din curtea mea. Fiind alergic la acești pufoși mici, m-am simțit nevoit să iau măsuri pentru a-i îndepărta.

În timp ce încercam să găsesc soluții pentru a-i alunga, am început să mă gândesc cum ar fi să pot discuta cu aceste creaturi pufoase. Cum ar reacționa dacă aș putea comunica cu ele? Ar înțelege că trebuie să-și găsească alt loc de adăpost sau ar fi încăpățânați și ar refuza să plece?

Cu aceste gânduri în minte, am hotărât să încerc o abordare diferită. M-am așezat sub copacul lor și am început să vorbesc într-un ton calm și prietenos: "Bună dimineața, dragi pufi! Sper că vă simțiți bine în copacul meu, dar trebuie să vă rog să găsiți alt loc de adăpost. Sunt alergic la puful vostru și trebuie să mă asigur că pot respira fără probleme."

La început, pufii păreau confuzi și continuau să zboare în jurul meu, dar apoi, unul dintre ei s-a apropiat încet și a început să mă privească cu ochii săi mici și sclipitori. M-am simțit ușor ciudat, dar am continuat să vorbesc: "Nu vreau să vă supăr sau să vă alung cu forța, dar trebuie să găsim o soluție care să ne mulțumească pe amândoi."

După câteva clipe de tăcere, pufii s-au adunat într-o mică adunare pe o ramură apropiată. Am stat acolo, așteptând să vadă ce vor decide. După câteva minute, unul dintre ei a venit în față și a început să zboare în jurul meu, arătând că este de acord să se mute în altă parte.

În cele din urmă, pufii și-au luat zborul, îndreptându-se către o pădure din apropiere. Am răsuflat ușurat, mulțumit că am putut rezolva situația fără să recurg la metode drastice. În timp ce priveam cum se îndepărtau, mi-am dat seama că, uneori, comunicarea și înțelegerea pot rezolva problemele în moduri neașteptate.