RO Study
👤
Liliananedelea9
Liliananedelea9
03-04-2024
Limba română
a fost răspuns
Vă rog dau coroană!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Cuvintele Urmatoare : Miriste, Mohor, Se Perinda, Coline, Panuse Va Rog Cine Raspunde Primul Si Corect Ii Dau Coroana
1. Calculati Aria Patrulaterului ABCD, Cu AC=14cm, BD=2cm Și AC Perpendicular Pe BD. 2.Fie ABCD Un Paralelogram, La Care Se Cunosc AB=10cm, AD=8cm Si M(unghiulu
Am Nevoie De Un Text Argumentativ Despre Importanta Norocului In Viata Omului (10-15 Rsnduri ) In Primul Rand Al Doilea Rand si In Concluzie trebuie Sa Contina
Buna ! Am Nevoie De Cateva Texte Arumentative( 10-15 Randuri ) Despre : 1. Importanta Norocului In Viata Omului . 2 .Importanta Curajului In Viata . 3. Import
Mediana AM A Triunghiului ABC Se Prelungeste Cu Segmentul MN=AM. Sa Se Demonstreze Ca AB Congruent Cu NC Si AC Congruent Cu BN
Suma A Cinci Numere Consecutive Este 105.Determinati Numerele.
Sa Se Afle A 3 Numere Consecutive Stiind Ca Al Doilea Este 15.( Rezolva Prin Doua Metode ) VA ROG PRIMA METODA CU INTREBARI
Buna! Am O Intrebare ...... Care Sunt Drepturile Profesorilor?
In Trapezul Dreptunghic ABCD,AB//CD,se Stie Ca M(B)=60 , AC Perpend Pe BC Si Lungimea Segmentului De Pe Linia Mijlocie Cuprins Intre Diagonale Este De 35 Cm.Sa
100 De Pasari Stau Pe Un Gard. Un Vanator Impusca 10. Cate Pasari Au Ramas Pe Gard? Dau Coronita