👤

Valorificăm 1 Scrie un text, de 80-100 de cuvinte, în care să povestești o întâmplare din timpul unei călătorii. În textul tău, vei introduce 10 cuvinte cu funcție de atribut. Subliniază aceste cuvinte.

Răspuns :

Răspuns:

În timpul unei călătorii epice prin munți, am întâlnit un vechi **călugăr** ce părea să fi rătăcit drumul. Cu **barba** albă și hainele **șifonate**, părea să fie din altă eră. Cu un zâmbet misterios, ne-a ghidat către un izvor **ascuns** într-o **vale** umbroasă. Apa cristalină și aerul curat ne-au revigorat trupurile obosite. În jurul nostru, flora și fauna sălbatică ne-au încântat simțurile. După acea întâlnire de neuitat, am plecat mai **încrezători** și mai **înțelepți**, călătoria noastră devenind o aventură cu adevărat memorabilă.

succes:)

Răspuns:Într-o călătorie pitorească prin munți, am avut bucuria de a descoperi un sat izolat, cu case rustice și oameni hospitalieri . În centrul său, se ridica biserica veche , cu pereți decorați. Am fost ghidați de localnicii prietenoși către un han primitoare, unde am savurat bucate tradiționale și am ascultat povești fascinante despre istoria zonei. Plimbarea în natură a fost o experiență înălțătoare , iar râul limpede ne-a împrospătat spiritul. Întâlnirea cu oamenii acestui colț de rai a fost o amintire nespus de frumoasă, adânc înrădăcinată în sufletul meu.

Explicație:

Cuvintele cu functie de Atribut sunt :

rustice

hospitalier

veche

decorați

localnicii

primitoare

tradiționale

fascinante

înălțătoare

împrospătat