👤

SCARE) in pentru deschide 5. Citește textul: Într-o zi, am plecat într-o mică plimbare prin pădure, împreună cu prietenul meu, Tibi. Deodată, ne-a apărut în față un cerb cu coarne uriașe. La început, s-a speriat, apoi s-a repezit să ne împungă cu coarnele. Am luat-o la fugă şi brusc ne-a ieşit în cale un sconcs. Nu știu de unde a apărut, eu aflasem că trăiesc doar în America. Poate s-a rătăcit! Crezând că suntem duşmanii lui, a răspândit un miros insu- portabil. Am plecat mai departe, sperând să întâlnim şi animale mai prie- tenoase. Curând, am ajuns la un lac. La suprafața apei se vedeau câţiva peşti jucăuşi. Cum ne-am apropiat de ei, s-au scufundat și au dispărut în adâncuri. Răspunde la întrebări: a De ce s-au comportat astfel animalele? Sud; puri alzi. b cerbul sconcsul peştii Notează comportamentul animalelor din text în caz de pericol. Tu ştii care este comportamentul caracatiței în caz de pericol?​

SCARE In Pentru Deschide 5 Citește Textul Întro Zi Am Plecat Întro Mică Plimbare Prin Pădure Împreună Cu Prietenul Meu Tibi Deodată Nea Apărut În Față Un Cerb C class=