👤

Redactează un text în care să prezinți un vis pe care l-ai avut, din scaunul autorului. Nu uita! • Folosește pronumele,„,eu" şi verbe precum,,am adormit",,,zbor" ş.a. 0 Respectă părțile unui text: introducere, cuprins, încheiere. Redǎ replicile între personaje, folosind linia de dialog. Introdu descrierea. • Vorbeşte despre emoțiile tale. plss ajută-mă
DAU COROANA!!!!! ​

Răspuns :

Răspuns:

Introducere:

Într-o noapte, am adormit cu gândurile mele plutind în aerul cald al viselor, într-o călătorie fără limite prin lumea subconștientului meu.

Cuprins:

1. Intrarea în Vis

Am simțit cum încet, încet, realitatea se estompa în întuneric, iar eu alunecam în lumea viselor.

2. Călătoria Înălțătoare

În vis, am prins aripi și am început să zbor. Vântul îmi mângâia obrajii, iar pământul părea o pânză colorată sub mine.

3. Întâlnirea cu Personaje Misterioase

În zborul meu, am întâlnit personaje fantastice, cu ochi strălucitori și voci melodioase.

4. Confruntarea cu Temerile Interioare

În adâncul visului meu, am simțit și frica, umbre întunecate care încercau să mă oprească în zborul meu liber.

5. Revelația și Încheierea Călătoriei

Cu toate acestea, am învins temerile și am continuat să zbor. În final, am fost învăluit de o lumină orbitoare, simbol al victoriei mele asupra întunericului.

Încheiere:

Cu inima bătând cu putere în piept, m-am trezit din visul meu, dar am rămas cu amintirea acelei călătorii uluitoare și cu dorința de a explora și mai mult tărâmul viselor în noptile viitoare.

Răspuns:

Introducere:

Într-o noapte, după o zi lungă și obositoare, m-am strecurat sub pătura mea confortabilă și am închis ochii, sperând să mă lase somnul să călătoresc în lumea viselor. Dar în loc să cad într-un somn profund, am fost capturat de un vis care m-a transformat într-o călătorie extraordinară și măiestuoasă.

Cuprins:

Intrarea în lumea visului

Zborul printre nori

Întâlnirea cu personaje misterioase

Revelația visului

Întoarcerea la realitate

Intrarea în lumea visului:

În timp ce am adormit, am simțit cum lumea reală se estompează, iar mintea mea se deschide către universul visului. Lumina lunii pătrunzătoare a străpuns prin fereastra mea deschisă, în timp ce eu am căzut într-un somn adânc.

Zborul printre nori:

În visul meu, am simțit că am căpătat aripi și am început să zbor printre nori, lăsându-mă purtat de vântul blând. Vizualizam peisajul minunat care trecea pe sub mine, iar emoțiile de uimire și libertate m-au cuprins în totalitate.

Întâlnirea cu personaje misterioase:

Pe măsură ce zburam prin cer, am întâlnit personaje misterioase și fantastice. Am conversat cu îngeri și spirite ale naturii, care mi-au împărtășit înțelepciunea lor veșnică și mi-au îndrumat pașii către căutarea adevărului și a armoniei interioare.

"Bună călătorule", a spus un înger cu aripi strălucitoare. "Ești în căutarea cunoașterii interioare?"

"Da", am răspuns eu, simțindu-mă uimit de frumusețea și grația ființelor din jurul meu. "Vreau să înțeleg sensul vieții și să găsesc pacea interioară."

Revelația visului:

Pe măsură ce călătoream prin lumea visului, am început să înțeleg că răspunsurile pe care le căutam nu erau exterioare, ci în interiorul meu. Am descoperit că adevărata înțelepciune și fericire pot fi găsite doar prin explorarea propriei ființe și prin conectarea cu esența universală a vieții.

Întoarcerea la realitate:

Cu toate că am fost relutant să părăsesc această lume magică a visului, am simțit cum mă întorc încet la realitatea lumii cotidiene. Am deschis ochii și m-am trezit în patul meu, cu inima plină de emoții și cu o nouă înțelegere a lumii și a sinelui meu.

Încheiere:

Acel vis extraordinar m-a lăsat cu o amprentă profundă în inimă și m-a inspirat să călătoresc în lumea interioară a conștiinței și să caut frumusețea și înțelepciunea în fiecare aspect al vieții mele. Chiar și după ce m-am trezit, am simțit că energia și magia visului mă însoțesc în fiecare zi, îndrumându-mă pe calea către cunoașterea de sine și către împlinirea personală.

comenteaza daca vrei sa mai schimb ceva

Explicație: