👤

Raspundeti la itrebari
(Nu uitati personajul principal este cainele!!!!!! )

a) Ce așteptări ai de la prietenii tăi? Cine sunt aceştia?

b) Ce animal de com- panie crezi că ţi-ar putea fi bun prie- ten? De ce?

c) Ce fel de animal este câinele?

d) Ce foloase aduce el omului?

e) Ce face omul pen- tru câine? ​

Răspuns :

a) De la prietenii mei, aștept să fie loiali, înțelegători și să mă susțină în orice situație. Cei mai buni prieteni ai mei sunt cei care mă acceptă așa cum sunt și împărtășesc interese și valori similare.

b) Cred că un animal de companie bun pentru mine ar fi un alt câine. Câinii au tendința de a fi jucăuși, loiali și iubitori, ceea ce face din ei prieteni minunați. De asemenea, ar fi distractiv să avem activități și plimbări împreună.

c) Câinele este un mamifer domestic, aparținând speciei Canis lupus familiaris. Sunt diferite rase de câini, fiecare având caracteristici și trăsături distincte.

d) Câinii aduc multe beneficii oamenilor. Ei pot fi prieteni de încredere, companioni loiali și pot oferi sprijin emoțional. De asemenea, câinii pot fi antrenați pentru diverse sarcini, cum ar fi asistența în cazul persoanelor cu dizabilități sau în misiuni de salvare.

e) Oamenii fac multe lucruri pentru câini. Îi hrănesc, îi îngrijesc, îi antrenează și îi iubesc. Oamenii le oferă un cămin cald și sigur, le oferă atenție și se asigură că sunt sănătoși și fericiți.