Răspuns :
Mă uit pe geamul mașinii , suntem aproape , marea este aproape de noi . Eu și familia mea suntem întuziasmați să vedem marea .
Am ajuns. Erau niște valuri vine ca o părere , nisipul mării are glas de mătase , castelele de nisip sunt trecătoare ca o iluzie , se vedea că primăvara cu soarele ei cald și vesel a venit pe meleagurile noastre .
Mă bucuram de vacanța nesfârșită pe malurile mării. Admiram cerul imaculat când deodată din depărtări , cu lumina prea albă și fierbinte , se întorceau păsările călătoare , era minunat!
Vacanța aceea am petrecut-o relaxându-mă pe șezlong , și beam o limonadă , era perfect și relaxant mai ales din prisma peisajului. Natura parcă era în sărbătoare!
Cerul senin și albastru , ca floarea de "Nu-mă-uita " era minunat! Totul era nemaipomenit !
Am plecat acasă iar când am ajuns am văzut că pădurile au înfrunzit , iar copacii au dat în floare , furnicile harnice au toată ziua de lucru , în înălțimile albastre se aude tânguirea ostenită a cocorilor , albinele umplu cu zumzetul lor crângul și câmpiile , Livezile cu pomii s-au povoazat cu flori ca pentru o sărbătoare de pace !
Oricum am promis că și la anul mai vom vizita marea . A fost minunat !
Sper că te-am ajutat! Coroană?