👤

Gasiti greselile gramaticale si de ortografie in textul de mai jos :

Ma numesc X si doresc sa particip la acest intership deoarce vreau sa-imi imbunatatesc abilitatile in domeniul juridic, avand contact cu experti in domeniu, putandu-mi oferi cea mai exacta viziune, datorita gradului ridicat de pregatire si mai ales in administratia publica centrala. Imbinand materia studiata in facultate cu lucrul practic in cadrul acestui program.

Fiind diferit de stagiile de practica anterioare, si mai ales aflandu-se in cadrul unei institutii de autoritate publica creeaza posibilitatea unei noi perspective asupra aparatului de lucru al Guvernului. Cunoscand faptul ca acesta asigura derularea și continuitatea operațiunilor tehnice aferente actelor de guvernare, rezolvarea problemelor organizatorice, juridice, economice și tehnice ale activității Guvernului, precum și reprezentarea Guvernului în fața instanțelor judecătorești, constituind elementul de legătură și stabilitate al guvernării. Lasandu-mi posibilitatea de a dezvolta un nou mod de gandire dar si o noua pasiune in domeniul juridic.

In urma acceptarii de a fi intern acestui program, lunile ce vor urma ca practicant in cadrul acestei instutii vor fi determinante in dezvoltarea cat si experienta personala, intr-un mod substantial dar si posibilitatea unei noi oreintari, cu privire la un posibil loc de munca in viitorul apropiat.

Relatiile sociale ce vor avea loc in cadrul programului cat si pregatirea, vor contrura profilul unei noi personalitati, una mult mai pregatita, contribuind intr-un mod deosebit la parcursul profesional unde experienta dobandita va fi determinanta.

Inchei acest eseu cu speranta ca voi fi selectionat in cadrul acestui internship si oferindu-mi posibilitatea de a vedea cum functioneaza aparatul administrativ de stat. Si in urma experientei asimilate, la randul meu, sa pot aduce o plus valuare juridica si administrativa aparatului centrat de stat.

Răspuns :

Răspuns:

Ma numesc Seby și doresc să particip la acest internship deoarece vreau să-mi îmbunătățesc abilitățile în domeniul juridic, având contact cu experți în domeniu și putând să-mi oferi cea mai exactă viziune, datorită gradului ridicat de pregătire și mai ales în administrația publică centrală. Îmbinând materia studiată în facultate cu lucrul practic în cadrul acestui program.

Fiind diferit de stagiile de practică anterioare, și mai ales aflându-se în cadrul unei instituții de autoritate publică, creează posibilitatea unei noi perspective asupra aparatului de lucru al Guvernului. Cunoscând faptul că acesta asigură derularea și continuitatea operațiunilor tehnice aferente actelor de guvernare, rezolvarea problemelor organizatorice, juridice, economice și tehnice ale activității Guvernului, precum și reprezentarea Guvernului în fața instanțelor judecătorești, constituind elementul de legătură și stabilitate al guvernării. Lăsându-mi posibilitatea de a dezvolta un nou mod de gândire dar și o nouă pasiune în domeniul juridic.

În urma acceptării de a fi intern în acest program, lunile ce vor urma ca practicant în cadrul acestei instituții vor fi determinante în dezvoltarea cât și experiența personală, într-un mod.