Răspuns :
Răspuns:
Ma numesc Seby și doresc să particip la acest internship deoarece vreau să-mi îmbunătățesc abilitățile în domeniul juridic, având contact cu experți în domeniu și putând să-mi oferi cea mai exactă viziune, datorită gradului ridicat de pregătire și mai ales în administrația publică centrală. Îmbinând materia studiată în facultate cu lucrul practic în cadrul acestui program.
Fiind diferit de stagiile de practică anterioare, și mai ales aflându-se în cadrul unei instituții de autoritate publică, creează posibilitatea unei noi perspective asupra aparatului de lucru al Guvernului. Cunoscând faptul că acesta asigură derularea și continuitatea operațiunilor tehnice aferente actelor de guvernare, rezolvarea problemelor organizatorice, juridice, economice și tehnice ale activității Guvernului, precum și reprezentarea Guvernului în fața instanțelor judecătorești, constituind elementul de legătură și stabilitate al guvernării. Lăsându-mi posibilitatea de a dezvolta un nou mod de gândire dar și o nouă pasiune în domeniul juridic.
În urma acceptării de a fi intern în acest program, lunile ce vor urma ca practicant în cadrul acestei instituții vor fi determinante în dezvoltarea cât și experiența personală, într-un mod.