Răspuns :
Răspuns:
Pentru a rezolva această problemă, trebuie să folosim datele furnizate și să aplicăm formulele matematice corespunzătoare. Vom înmulți fiecare termen cu parantezele sale, apoi vom aduna toate produsele rezultate.
(a * b * c) + (b * c * a) + (c * a * b) = 10
Observăm că avem aceleași termeni înmulțiți în diferite ordine, deci putem simplifica expresia astfel:
3 * (a * b * c) = 10
Acum, împărțim ambele părți la 3 pentru a obține valoarea lui (a * b * c):
(a * b * c) = 10 / 3
Știind că (a * b * c) este egal cu 10 / 3 și că alegem a, b și c să fie numere întregi pozitive, vom găsi combinația lor care să satisfacă această egalitate. Deoarece (a * b * c) trebuie să fie un număr întreg, iar 10 nu este divizibil la 3 fără rest, acest lucru sugerează că una dintre variabile trebuie să fie 3 și celelalte două trebuie să fie câte 1. Deci:
a * b * c = 10 / 3
a * b * c = 3 * 1 * 1 = 3
Astfel, a + b + c = 3 + 1 + 1 = 5. Deci suma valorilor lui a, b și c este 5.