👤

alcatuieste o compunere despre paste​

Răspuns :

Răspuns:

Eu și cu familia mea ne-am gândit să mergem în vacanță în Italia!

Ne-am pregătit pentru plecare.Când am ajuns acolo, am mâncat paste cu fructe de mare, mama a mâncat paste cu sos iar tata paste cu ton. Mama mi-a zis că aceasta este o mâncare italienească și foarte bună!Am mers după la plajă și ne-am jucat cu nisip!

A fost cea mai frumoasă zi!

pastele, pastele sunt una dintre mâncărurile care vin din Italia și sunt transmise în alte țări cum ar fi România Spania Germania eu în toată Europa și după Europa pastile se mănâncă tipuri de paste care sunt foarte populare paste carbonara foarte populare pentru gustul lor super fain paste cu pesto paste niște paste clasice și în următorul rând paste cu sos de roșii pastele foarte populare în Italia și în Spania și în Rusia. Pastele au foarte multe calorii deși sunt foarte bune puteți de câte ori țineți post puteți să mâncați paste cu roșii paste carbonara etc . pastele sunt printre cele mai populare mâncăruri pentru că sunt foarte băgate sunt în calorii e uri etc . deși se spune că pasele nu provin din alte țări ce provin din Italia asta este foarte greșit pastele provin dintr o țară care încă nu se știe din ce țară provin dar pastele nu provin din Italia și la fel ca pizza și pastele nu provine de aceeași țară provine în țările din țări diferite sper că ți a plăcut deși se spune că pasele nu provin din alte țări ce provin din Italia asta este foarte greșit pastele provin dintr o țară care încă nu se știe din ce țară provin dar pastele nu provin din Italia și la fel ca pizza și pastele nu provine de aceeași țară provine în țările din țări diferite .

Explicație:

sper că ți a plăcut compunerea și sper că te ajuta

și dacă ți am scris eu nu cred chiar îmi place atât de mult poți să schimbi tu compunerea prin câteva chestii să schimbi partea cu pastele să mai pui decât tu niște paste care ți ar plăcea ție foarte mult ei bine pastele mele sunt carbonara preferată și mănânc foarte mult carbonara și mai mănânc și paste cu ciuperci știu că sunt foarte ciudat dar sper să îți placă ce am scris eu aici știu că zici că ar fi un text dar eu text foarte frumos care mie îmi place care le am inventat eu