RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Care este regulă controlului 8,10,12,....400
Răspuns :
MaryAry
MaryAry
20-09-2015
este din doi in doi regula
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
20-09-2015
14,16,18 20,22,24, din doi in doi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind Toate Cifrele 3 5 Și 7 Fiecare O Singură Dată În Scrierea Unui Număr Scrieți Toate Numerele Zecimale Cu Partea Întreagă 9
Ma Puteți Ajuta Va Rog
Suma A Trei Numere Naturale Este 81 Primul Număr Este 25 Știind Al Doilea Cu 28 Mai Mare Decât Primul Află Al Treilea Număr
15. „Moara" Este Un Motiv Des Intalnit Atat In Literatura Română, Cat Si In Cea Universală. Enumeră patru Texte Care Aduc In Prim-plan Acest Spațiu Și Rezumă Ac
. Primul Rege Al României A Fost: A) Ferdinand B) Carol I C) Mihai I
Ce Functie Sintactia Au Urmatoarele Pronume? Mi-a Reparat Masina. (mi) Mi-am Reparat Masina (mi) Si-a Cumaparat Masina(si-) Si Cum Imi Pot Da Seama Daca Pun Cor
Rezumat La Textul Nu Va Indragostoti Primavara De Nicolae Dabija, Fiti Atenti Nu Wm Nevoie De Comentarii Dar Un Rezumat Sa Fie Personaj Ul Principalu Si Actiuni
Ma Ajuta Cineva La Exercitiu 5?va Rog E Urgent❤️
14. Păcală A Scăpat Din Butoi Dis-de-dimineață. Chiar Dacă Nu Plouase În Ziua Respectivă, Păcală A Observat Că Iarba Unde S-a Oprit Butoiul Era Udă. Denumeşte F
Imaginează-ți Că Ai Vizitat, Împreună Cu Colegii De Clasă, Tabăra Lacul Verde. Redactează Un Text Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, Care Să Cuprindă O Întâm