RO Study
👤
Ionutnicolae12
Ionutnicolae12
28-03-2024
Matematică
a fost răspuns
Dau 70 de puncte pentru ex astea
Răspuns :
Raduraducu
Raduraducu
28-03-2024
1. A. Fie a, b, c, d varstele copiilor
Media=(a+b+c)/3=12
A+b+c=12*3=36
Suma varstelor=36
B. (a+b+c+d)/4=10
a+b+c+d=10*4=40
36+d=40
D=4, varsta fratelui este de 4 ani
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adjectivele Substantivului Soim
Salut Puteti Sa Ma Ajutati la L. Romina ?o Srisoare Unei Rude ca So Feliciti Cu Ziua Ei De Nastere de 1pagina Varog. Urgent .Multumesk:)
Ajutatima La Analiya Predicatului ,,Familia Noastra a semanat iarba In Jurul Ei""
Cum Calculez Aria unui Triunghi Dreptunghic Cu Lungimile catetelor De 6 Cm Si 8 Cm
Cum Sa fac problema Aceasta daca: ABC Este triunghi Si AB=10 , BC=12 Si AD=5 C Um Calculez Lungimea Inaltimi [ CF]
Ce Pot Sa Scriu Intr-un Dialog Cu Tema "Eu Sunt Campionul"Trebuie Anume Dialog,nu Monolog.Mersi Anticipat,mii De Pupici:*:*:*:*:*:*
Salut la Toti Imi Trebuie Un Eseu Cu Tema Cite Lacrimi Are un Delfin va Rog Frumos
DTI-MI VA ROG IN JUR DE 20-30 DE EX PENTRU OLIMPIADA LA MTEMATICA CLASA 6-A ETAPA JUDETEANA SA FIE GRELE. OFER 87 DE PUNCTE
Argumentati De Ce Densitatea Populatiei Este In Strinsa Legatura Cu Istoria Popularii Continentului Si Varuaza In Functie De Relief Si De Conditiile Climatice..
Ca Sa Donezi Sange Trebuie Sa Ai Minim O Anumita Greutate? Sau Poti Dona Indiferent Cat Esti De Slab?